Seguim any rere any al vostre servei fa més de 25 anys

Amb una arrelada tradició familiar en l’Hosteleria, els avis varen transmetre a en Jordi, la Montse, en Josep i la Dolors el sentit de seguir endavant i amb una actitud positiva, i així el 1992 varen obrir el restaurant Maritim després d’estar 39 anys a la Guingueta Banys Masip a la platja de Calella.

L’actitud alegre i emprenedora els ha portat a tenir obert temporada a temporada durant 26 anys. Ara, amb la quarta generació, Georgina i Pere continuaran al front del negoci amb la mateixa actitud treballadora i servicial heretada.

La cuina del Marítim és variada ja que s’adapta a qualsevol hora del dia, tot i que ens especialitzem en la Paella i en diversos arrossos, alhora tenim peix fresc tots els dies i carn. Una cuina senzilla, però casolana sobretot realitzada amb molt de carinyo, un polsim d’il·lusió i sense perdre l’essència heretada.

Con una arraigada tradición familiar en la Hosteleria, los abuelos transmitieron a Jordi, Montse, Josep y Dolors el sentido de seguir adelante y con una actitud positiva, y así el 1992 abrieron el restaurante Maritim después de estar 39 años en el chiringuito “Banys Masip” en la playa de Calella.

La actitud alegre y emprendedora los ha traído a tener abierto temporada a temporada durante 26 años. Ahora, con la cuarta generación, Georgina y Pere continuarán al frente del negocio con la misma actitud trabajadora y servicial heredada.

La cocina del Maritim es variada puesto que se adapta a cualquier hora del día, a pesar de que nos especializamos en la Paella y en varios arroces, a la vez tenemos pescado fresco todos los días y carne. Una cocina sencilla, pero casera sobre todo realizada con mucho cariño, una pizca de ilusión y sin perder la esencia heredada.